Okvir za Vaše oči i lice

Obrve su okvir za vaše oči i lice, kada su pravilno dizajnirane i tada Vašim očima daju mladalački izgled. Ovim postukpom ih ispunjavamo i definišemo oblik Vaših obrva i daje im mekši izgled.

Vaše želje i očekivanja su osnova za prvi korak zajedno sa procenom trenutnog stanja obrva.

Prednosti u odnosu na klasičan make-up se velike i svako ko želi trajan i vrhunski izgled odlučuje se za ovaj tretman.

Često dolaze na tretmane i oni kojima je medicinski tretman promenio način na koji oni izgledaju – na primer gubljenje obrva zbog hemoterapije. Koristimo mikropigmentaciju da bismo stvorili realne, pune obrve, što poboljšava poverenje naših klijenata. Ovaj tretman koristimo i za zgušnjavanje izgleda obrva kada naši klijenti dožive prorjeđivanje kose kroz menopauzu ili od oštećenja prouzrokovanog preteranim čupanjem, što je bilo popularno 90-ih

Uvek savršeni

Niko ne želi da mu odličan izgled pokvare voda i sunce na plaži bazenu, znoj u teretani… Sa ovim tretmanom ste sigurni u svakoj situaciji jer je, za razliku od make-upa postojan i ne može se izbrisati.

Pouzdanost

Naša stručnosti i posvećenost su sigurnost za svakog klijenta i svako će se već posle prvog razgovora osećati sigurnije i pouštenije. Nakon svakog tretmana klijenti dobijaju kompletne informacije o načinu nege i održavanja što najviše utiče na trajnost.

Ovo je suptilan način da uvek budete doterani bez potrebe za dodatnim šminkanjem i odličan način da izgledate najbolje što možete i da budete opušteni svakog jutra!