Plivajte, sunčajte se i tuširajte bez straha za Vaše trepavice!
Jedino što treba je da ih povremeno dopunite kako bi zadržali vrhunski izgled.

Činjenica da većina zaspi tokom tretmana govori o tome koliko je ovaj tretman lagan i bezbolan. Za samo sat do dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju dobićete glamurozan izgled Vaših trepavica. Najepše je što Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene, a čak i žene koje nose kontaktna sočiva mogu da ih imaju bez problema.

Dugotrajan efekat

Prirodne trepavice traju do meseca dana i to je jedino ograničenje za trajanje svilenih trepavica. Zbog toga je potrebno povremeno ponavljati kompletan tretman. Bez ikakvih intervencije svilene trepavice mogu da traju 2 do 4 nedelje, a nakon toga je potrebna blaga korekcija.

U salonu Relax Time možete dobiti svilene trepavice izrađene u više tehnika nadogradnje:

· Jedan na jedan – 1/1: svaka nit se pojedinačno nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.

· Ruski volumen: više niti se nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje gušće.

· MIX tehnika : na pojedinim mestima nit se pojedinačno nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu, a na pojedinim mestima se više niti nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu.

Nakon tretmana budite spremne na efekat:

Zašto nisam ovo ranije uradila 🙂

Odgovorno prema svojim trepavicama

Bitno je da znate da tretman nema nikakav loš uticaj na gustinu i rast Vaših prirodnih trepavica. Jako je bitno da tretman radi neko ko je stručan i da može da Vas posavetuje koja od tehnika je za Vas najbolja. To će upravo uraditi neko iz stručne ekipe Relax Time studia, a rezultat će sigurno biti Vaše zadovoljstvo.