Fibro blast – zatezanje kože

Fibro blast podizanje očnih kapaka i zatezanje viška kože

NOVO u Kragujevcu – podizanje očnih kapaka I zatezanje kože bez operacije!

PUREBEAU je Nemački proizvođač aparata za kozmetiku.

Jedan od revolucionarnih izuma je PUREBEAU FIBROBLAST uz pomoć koga se koža zateže bez operacije. Klinički ispitan na preko 5000 ljudi u Nemačkoj. On se sastoji od olovke I kućišta.

Princip rada

Olovka na svom vrhu proizvodi takozvanu Plazma blic varnicu, odnosno elektrostatičko pražnjenje. Plazma blic prelazi sa šprica na površinu kože i tamo isparava u malu milimetarsku tačku. Ova tačka na površini kože je zateže (kontrahuje). Nakon ove tačke se formiraju nove tačke na koži po tačno utvrđenom pravilu u zavisnosti od tipa kože.

REZULTAT: Tretirani deo kože se vidno zateže.

Nakon tretmana

1-2 dana nakon tretmana može se javiti otok ali to je individualno. Nakon 5-7 dana zarastanje je gotovo i krastice otpadaju. Ostaje crvenilo koje se povlači u narednih 3-6 nedelja. Jedini rizik kod ovog tretmana je nega. Zato kompletne preparate za kućnu negu dobijete na samom tretmanu. Preporuka je da se tretman radi kada je spoljna temperature ispod 10 stepeni. Rezultat je vidan već tokom tretmana i ostaje veoma dugo nakon zalečenja!!! Kada kažemo dugo mislimo na isti period kao kad se operišete. Obično je neophodan samo jedan tretman ali ako su kapci ili bore u lošem stanju onda nakon dva meseca može da se radi ponovni tretman pa čak i treći.

Regije koje se uspešno tretiraju ovim tretmanom su: gornji i donji očni kapci, bore na čelu, bore oko očiju i ušiju, nazolabijalne bore,vrat i regija oko pupka.

Zakažite Vaš termin

Kontakt

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak09 – 21h
  • Subota09 – 20h
  • NedeljaNe radi