Sigurno ste nekada poželeli da imate trepavice kao devojke i žene na reklama koje gledate na TVu, Instagram-u, Facebook-u…  

Upravo to je ono što u salon Relax Time možete da dobijete.

Tehnikom Lash lift što je novi tretman uvijanja, bojenja i nege trepavica keratinom u kojem se uz pomoć preparata za negu (bez štetnih hemikalija) postiže se efekat uvijenih, tamnijih i lepših trepavica.

Zavodljiv pogled!

Ono što je željeni rezultat je atraktivan izgled, i možda još bitnije – zavodljiv pogled! Sve to bez ekstenzija, maskare i ostalih tretmana koje opterećuju Vaše trepavice. Zato se ovaj postupak i preporučuje se nakon dugotrajnog korišćenja, kao odmor od maskare i ekstenzija.

Dugotrajan rezultat

Bezbolnim postupkom koji traje oko 45-60 minuta, dobijate efekt uvijenih trepavica koji traje od 4 do 8 nedelja. Prednosti ovog postupka u odnosu na ekstenzije trepavica su brzina samog postupka i dugotrajni rezultati. Uvijene i obojane trepavice su praktične – možete s njima u saunu i u vodu bez bojazni da će se boja razmazati, takođe možete spavati u bilo kojem položaju bez straha da ćete ih oštetiti.

Poslednja faza tretmana je keratinski tretman kao izuzetno bitan momenat jer se na trepavice, od korena do vrha nanosi ulje sa keratinom koje ih hrani i neguje.