Naša priča

Savremena estetika

Relax Time studio osnovan je 1. decembra 2016. godine, sa idejom spajanja koncepta lepote i savremene estetike, gde smo za kratko vreme preuzeli primat kako u Kragujevcu tako i u okolini i postali jedan od vodećih studia lepote koji nudi široku lepezu usluga od – manikira, pedikira, masaža, maderoterapija, depilacija, tretmana tela, tretmana lica, japanskog iscrtavanja obrva, estetske medicine, fibro blast tehnika podizanja očnih kapaka i zatezanja viška kože, profesionalne šminke, svilenih trepavica, uvijanja prirodnih trepavica, korekcije i farbanja obrva kao i usluga za solarijum gde nudimo tri ležeća i jedan stojeći.

Samo najbolje – bez kompromisa

Ukoliko ne pristajete na kompromise i želite sve i samo najbolje za vas, vaše telo, stavite lično zadovoljstvo i hedonizam ispred svega i dozvolite nam da vaša kako spoljašnja tako i unutrašnja lepota bude naša briga. Naš profesionalni i stručni tim Relax Time studia će nastojati da prevaziđe sva vaša očekivanja.

Relax Time studio sačinjava visoko edukovani stručni tim, koji preko konstantnog usavršavanja i pohađanja edukativnih seminara stoji na raspolaganju našim klijentima, kako bismo ažurirali naše tehnike i principe rada, trudeći se da konstantno uvodimo inovativne metode i tehnike po kojima smo već prvi kako u Kragujevcu tako i u okolini.

Naš stručni tim Relax Time studia stoji vam na raspolaganju, da svojim savetima a prema vašim željama odaberemo ono najbolje za vas.

Relax Time studio nalazi se u strogom centru grada Kragujevca, na adresi Dr. Zorana Đinđića 19, stan 1, gde vam namenskim konceptom enterijera nudi mir, opuštanje i odmor gde sa svojim profesionalnim, stručnim osobljem učiniće da se osećate kako zaslužujete.

Naša satisfakcija su naši zadovoljni klijenti, jer mi smo tu, zbog vas.

Vaš Relax Time studio

Zakažite Vaš termin

Kontakt

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak09 – 21h
  • Subota09 – 20h
  • NedeljaNe radi