Uvijanje prirodnih trepavica

Uvijanje prirodnih trepavica

Lash lift je novi tretman uvijanja, bojenja i nege trepavica keratinom u kojem se uz pomoć preparata za negu (bez štetnih hemikalija) postiže efekt uvijenih, tamnijih i lepših trepavica, koje očima daju zavodljiv pogled.

Postupak je bezbolan, potpuno neškodljiv i traje oko 45-60 minuta, dok efekt uvijenih trepavica traje od 4 do 8 nedelja. Tretman je namenjen za sve one koji ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača, maskare i ekstenzija, kao i za one žene koje žele “odmoriti” trepavice od maskare i ekstenzija.

Prednosti ovog postupka u odnosu na ekstenzije trepavica su brzina samog postupka i dugotrajni rezultati. Uvijene i obojane trepavice su praktične – možete s njima u saunu i u vodu bez bojazni da će se boja razmazati, takođe možete spavati u bilo kojem položaju bez straha da ćete ih oštetiti.

Postupak uvijanja trepavica

Tretman započinjemo odstranjivanjem šminke s očiju, odmašćujemo trepavice i dezinfikujemo tretirano područje.

Medicinskom trakom zaštitimo donje trepavice. Na gornji kapak lepimo silikonski jastučić, a na njega lepkom na bazi vode lepimo trepavice.

Jednom kada smo ih učvrstili na trepavice, nanosimo sredstvo za uvijanje koja stoji oko 10 minuta, nakon toga nanosimo neutralizator i fiksator koji stoji na trepavicama još 10 minuta.

Na samom kraju trepavice bojimo u crnu boju. Nakon što su trepavice uvijene i obojene, vreme je za keratinski tretman. Ulje s keratinom koje hrani i neguje trepavice nanosimo od korena do vrha trepavica te ga puštamo da deluje ostatak dana.

Napomena Lash lift se radi samo kod klijenata koje imaju duze trepavice!

Zakažite Vaš termin

Kontakt

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak09 – 21h
  • Subota09 – 20h
  • NedeljaNe radi