Tretmani lica

BB GLOW

Neka vaše lice blista svaki dan – BB glow tretman!

Možete li da zamislite situaciju da se ujutro probudite svežeg i sjajnog lica i da vam šminka nije potrebna? Da li ste čule da je planetarno popularni BB glow tretman sada dostupan i u Kragujevcu?

Čemu služi, kako izgleda, da li boli, koliko traje?

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje opšteg stanja i tonusa kože lica.
Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci.
Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!

Prvi korak tretmana podrazumeva pripremu kože i proces eksfoliacije, gde je moguće kombinovati različite tretmane u zavisnosti od tipa i stanja kože. Nakon toga sledi drugi korak tretmana, a to je unos boostera sa anti-ageing efektom, kao i efektom vlaženja i posvetljavanja kože lica.

Boosteri se nanose needling tehnikom upotrebljavajući aparat dermapen. Nakon boostera sledi unos BB Glow seruma dostupnih u nekoliko nijansi koji se u toku tretmana prilagođavaju boji kože. BB Glow serum se sastoji od kompleksa visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka biljnog porekla i pigmenata koji se takođe unose needling tehnikom, Na kraju treći korak obuhvata završnu negu i proces umirivanja kože, što činimo vlažnim i okluzivnim maskama.
DA LI JE TRETMAN BOLAN, S OBZIROM DA SE SPOMINJU IGLE?
Samo izvođenje tretmana je prijatno za klijenta, bez obzira što se u procesu rada upotrebljava needling tehnika. Naša preporuka je upotreba nano iglica koje stvaraju površinske (epidermalne) perforacije.

Koliko tretmana je potrebno uraditi da bi se dobio pravi efekat?

Broj tretmana zavisi od tipa kože. Mi predlažemo da se nakon urađenog prvog tretmana, tretman ponovi za 14 dana, a nakon toga za dugotrajni efekat je potrebno ponavljati tretmane na 4 do 6 nedelja.

Može li tretman BB glow da se radi na bilo kom tipu kože?

BB Glow tretman namenjen je svim tipovima kože u svrhu ujednačavanja tena i poboljšanja tonusa kože. Treba biti jako oprezan kod reaktivne kože i upalnih procesa, gde je prvo potrebno očistiti i umiriti kožu, a tek nakon toga sprovoditi tretman BB Glow.
MISLITE LI DA ĆE ŽENE U KRAGUJEVCU OBOŽAVATI OVAJ TRETMAN?

Šta je mezoterapija lica bez igle a šta je mezoterapija sa iglom?

Mezoterapija je savremena nehirurška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela, aktivnih i visoko hranljivih supstanci u središnji deo kože mezoderm. Postoje dve vrste ove procedure: sa iglom, gde se mezokokteli iglom ubrizgavaju u kožu i bez igle kada se nanose aparatom uz pomoć električnih impulsa.

Neinvazivna mezoterapija (mezoterapija bez igle ) se zasniva na fenomenu elektroporacije kog su naučno potvrdili dr Peter Agree i Dr Roderick Mac Kinnon i za to 2003. godine dobili Nobelovu nagradu za područje hemije.

Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam, prokrvljenost kože, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože, što za rezultat ima svež i zdrav izgled.

Šta daje bolje rezultate mezoterapija bez igle ili mezoterapija sa iglom?

Zapravo se radi o metodama koje imaju isti cilj, a to je ubacivanje u kožu velikih molekula( koje utrljavanjem u kožu, ne bi prošle epidrmalnu barijeru i samim tim se ne bi postigao željeni efekat), s tim da se kod :

– mezoterapije sa iglom kokteli unose dublje u kožu i sam tretman izaziva vrlo malu bol i ponekad kratkotrajno crvenilo,

– mezoterapije bez igle kokteli unose pliće u kožu, a sam tretman je bezbolan, ne ostavlja tragove i može da se radi kad god poželite nezavisno od godišnjeg doba ili dana u nedelji.

Ovaj tretman je poželjno uraditi pred neki vazan dogadjaj, jer lice nakon tretmana jednostavno zablista.

Supstance koje se najčešće koriste u tretmnu su : hijaluronska kiselina, botox, vitamini C, E, B complex, aminokiseline (od kojih su najzastupljenije Asparagin, Glutamin, Tirozin).

Prema dosadašnjim iskustvu naše doktorke, najbolji rezultati se dobijaju kada se tretmani izvode u seriji, od 4- 6 tretmana, sa razmacima 7-10 dana. Tretman se može uraditi i jednokratno, s ciljem postizanja brze rehidratacije i osveženja lica pred neki važan dogadjaj ili kao tretman kontinuirane nege jednom mesečno.

Tretman lica čistim kiseonikom

Zagađenje, stres, pušenje i naporan dnevni tempo ostavljaju tragove na koži i telu, pa je zato neophodno uraditi nešto za osveženje i revitalizaciju Sigurno se ponekad osećate tako umorno da poželite da duboko udahnete kiseonik.

Tako isto se, ponekad oseća i vaša koža. Tretman se prvi put pojavio u Americi za brz i dugorocan oporavak lica velikih zvezda i imućnih ljudi. Sada ga je moguće dobiti i kod nas.

Tok tretmana:

Tretman započinje mehaničkim čišćenjem lica zatim piling lica (u zavisnosti od koze i godina starosti) koji lagano greje kožu, pročišćava je, skida mrtve ćelije s površine i olakšava put aktivnim sastojcima. Slede masaža i ručna limfna drenaža koje imaju za cilj pobuđivanje svih tkiva i ubrzavanje cirkulacije. Relaksacija i uživanje se podrazumevaju.

Na ovako savršeno pripremljenu kožu nanose se odabrani mezoterapijski kokteli, a potom pod snažnim pritiskom čestice čistog kiseonika bombarduju kožu i utiskuju u dublje slojeve sastojke koktela. Kokteli sadrže komplekse vitamina i antioksidanata, a koncentracija kiseonika je precizno dozirana da kožu prokrvi i bolje ishhrani

Sledeći korak je hidratacija i ishrana kože maskom sa algama i kisenikom koja čini kožu  mekom kao svila. Koža se u ovoj fazi tretmana odmara, upijajući supstance iz maske.

Rezultat

Lice će zahvaljujući boljoj prokrvljenosti i aktivnim supstancama mezoterapijskih koktela, na kraju tretmana delovati sveže, imati zdravu boju i dobar tonus.
Tretman traje 90 minuta.

Dermapen

Dermapen tretman je revolucija u svetu kozmetike. Dermapen izaziva mehanička oštećenja kože. Višegodišnje istraživanje je dokazalo da dermapen povećava nivo kolagena za 95%.
Dermapen je uređaj nalik na olovku koji koristi sterilne mikroiglice. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, on ima najefikasniji ugao ubrizgavanja sastojaka u kožu. Takođe on koristi mnogo tanje i mnogo gušće iglice u odnosu na slične aparate. Zato je sam tretman manje bolan.

Veoma je efikasan kod eliminisanja bora i koža izgleda zdravije i sjajnije nakon prvog tretmana.

Najbolji rezultati vide se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim borama, kao i na strijama.

Mikroiglice površinski oštećuju kožu i podstiču njeno obnavljanje. Na taj način stimulišu proizvodnju kolagena i elastina čime se poboljšava struktura kože.

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica predstavlja osnovni tretman u održavanju higijene kožnih pora od promena. Osnovni postupak je komedoekspresija. Komedoekspresijom se otklanjaju promene koje se nalaze u kožnim porama, a koje su nastale nakupljanjem sebuma i deskvamiranih ćelija. Higijenski tretman je bitno redovno primenjivati jer omogućava koži njenu fiziološku funkiciju, sprečava mogućnost nastanka akni i omogućava negu kože. Komedoekspresija nije jednostavan niti lak zadatak ali jeste važna. Tok tretmana

– mehaničko čišćenje lica

– piling lica

– masaža lica

– priprema lica za komedoekspresiju

– komedoekspresija

– maska i završna krema.

Zakažite Vaš termin

Kontakt

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak09 – 21h
  • Subota09 – 20h
  • NedeljaNe radi