Masaže

Relax masaža

Osim savršenog hedonističkog doživljaja, Relax masaža je siguran put do zdravlja i života bez stresa. Dok ležite na stolu ispod mirišljavog pokrivača, prijatna muzika vas uvodi u trenutak. Relax masaža nije samo prijatan luksuz, ona leči to što boli i dušu i telo zahvaljujući specifičnim fiziološkim i psihološkim promenama koje izaziva u organizmu. Pokrenuti dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu, koji reaguje time što podstiče lučenje endorfina – „hormona sreće i dobrog raspoloženja“.

Princess masaža

Princess masaža, jednostavno rečeno, ne postoji bolji poklon za predstojeći praznik. Dva visoko obučena, iskusna terapeuta rade zajedno i sinhronizovano. To znači duplu relaksaciju i oslobađanje od tenzije.
To je kao da vas Lakšmi, boginja bogatstva i lepote koja ima četiri ruke lično masira i pruža vam neverovatno iskustvo oslobađanja od tenzije, duboke relaksacije i povratka vašeg mentalnog i spiritualnog sjaja.

Professional treatment

Terapeutska masaža ima za cilj da proizvede odredjene terapijske efekte. Predstavlja spoj više različitih tehnika masaže. Terapeut tokom ove masaže deluje na ukoceno ili bolno mesto određenim pritiskom. Cirkulacija se poboljšava, mišići vrata i leđa opuštaju sto se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti. Nakon samo jednog tretmana osetićete smanjenje bola i ukočenosti. Preporučuje se osobama koje obavljaju teške fizičke poslove, poslove za računarom, koje dosta vremena provode u vožnji, kao i osobama koje su često izložene strsu.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je medicinski tretman koji se primenjuje u cilju potiskivanja nagomilane tečnosti ka limfnim žlezdama koja se zatim izlučivanjem izbacuje iz organizma. Odličan izbor kod umornih i teskih nogu. Odmah nakon tretmana osetiće lakoću u nogama.

Atletic masaža

Sportska masaža može da se primenjuje pre ili nakon sportske ili neke drge aktivnosti. Najveća prednost koju može da pruzi je njeno korišcenje sa ciljem oporavka nakon vežbanja i drugih fizičkih aktivnosti. Sportska masaža se preporučuje kako sportistima tako i rekreativcima. Može se raditi pre treninga kao priprema mišića, ili posle treninga u cilju bržeg oporavka mišića i bržeg eleminisanja mlečne kiseline iz mišića.

Masaža lica i dekoltea

Masaža lica i dekoltea povoljno utiče na vaš izgled. Podsticanjem cirkulacije masažom možete uticati na tonus i svežinu lica, poboljšava se proizvodnja kolagena i elastina koji su zaduženi za mladalački izgled kože. Takođe masaža lica utiče na smanjenje tenzijskih glavobolja i bola u sinusima. Priustite sebi masažu lica i dekoltea kako bi podarili vašoj koži zdrav sjaj.

Nakon masaže možete se istuširati u našem prostoru.

Napomena: masaže rade diplomirani strukovni fizioterapeuti. Kragujevac zaslužuje kvalitetnu masažu.

Zakažite Vaš termin

Kontakt

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak09 – 21h
  • Subota09 – 20h
  • NedeljaNe radi