Svilene trepavice

Svilene trepavice

Pre postupka nadogradnje svilenih trepavica mora se skinuti sva šmika sa lica, i odmastiti lice sapunom, kako bi lepak bolje hvatao. Nakon toga se postavljaju papirni šabloni ispod svakog oka, da ne bi mogli kapci da se zalepe. Poželjno je da se drže zatvorene oči tokom procesa nadogradnje, jer u suprotnom može malo da pecka usled isparenja od lepka.

Sa svilenim trepavicama možete da plivate, sunčate se i tuširate se bez straha da ćete ih izgubiti. Jedino što treba da uradite je da ih, s vremena na vreme dopunite.

Trajanje trepavica je dve do četiri nedelje. Uz određene korekcije trepavice mogu i nešto duže da potraju, ali obzirom da prirodne trepavice traju mesec dana nakon čega otpadaju i ustupaju mesto novim dlakama ovaj tretman je potrebno ponavljati s vremena na vreme.

Postoji više tehnika nadogradnje svilenih trepavica :

· Jedan na jedan : svaka nit se pojedinačno nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.

· Ruski volumen : više niti se nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje gušće.

· MIX tehnika : na pojedinim mestima nit se pojedinačno nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu, a na pojedinim mestima se više niti nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu.

Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene, čak i one žene koje nose kontaktna sočiva mogu da ih priušte. Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali ne koristite vodootpornu za čije uklanjanje su potrebni uljni skidači šminke.

Nadogradnja trepavica se ne preporučuje osobama koje su sklone alergijama, imaju suvu ili veoma masnu kožu kapka, kao i kod osoba kod kojih se često javlja konjuktivitis.

Zakažite Vaš termin

Kontakt

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak09 – 21h
  • Subota09 – 20h
  • NedeljaNe radi